Trénink výstavního předvedení s Frantou Šustou a Míšou Čermákovou

Publikován: 9:48, 26. září 2019


Pro cvičící dvojice máme již úplně obsazeno ! Šanci má ještě pár diváků.

Pokud se už nějaký čas ve výstavních kruzích pohybujete, ale kvůli problémům svého pejska se vám to moc nevede, je tu pro vás kurz přímo na míru.
Vede jej totiž dvojka – RNDr. František Šusta a Michaela Čermáková.
František Šusta (www.treninkjerozhovor.cz) je mezinárodně uznávaný trenér zvířat, který vede kurzy zaměřené na nápravu problémového chování psů.
Autor knih:
Trénink je rozhovor
Trénink je v hlavě..
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes: aneb Vyznání trenéra zvířat nejlepšímu příteli člověka
Michaela Čermáková, rozhodčí exteriéru od roku 1992
Aprobace na plemena skupiny 9, Japan chin, Cavalier King Charles spaniel, King Charles spaniel , brabantík a grifon; nicméně kvůli vašemu pejskovi si ráda nastuduji i další plemeno :-)
• Autorka knížek Cavalier King Charles Spaniel - Jemný průvodce životem, a Jemný recept na život.
Společně s Frantou jsme letos na jaře vydali v nakladatelství Plot publikaci Vystavování je hra.
Kurz je určen pro Vás, co už máte určité výstavní zkušenosti, ale potřebujete vyřešit nějaký problém, se kterým si nevíte rady ani Vy, ani Váš pes. V tuto chvíli přichází Franta, aby posoudil, kde se děje chyba, pomohl ji podchytit a přišel s řešením. Já na to zase dohlédnu okem rozhodčího exteriéru, zda je řešení v souladu s výstavně – rozhodcovskou praxí.
Kurz je určen pro 10 týmů (vystavovatel + pes), ale i pro diváky. Je rozdělen do dvou pondělků 18.a 25..11. a je koncipovaný do pěti (17,00 – 22,00) výcvikových hodin. Z toho jednu hodinu (dle rozpisu) se Vám a Vašemu psu budeme věnovat intenzivně, ostatní čas můžete využít ke sledování dalších dvojic nebo k procvičování zadaného úkolu.
Částka je 850 Kč za jedno odpoledne, při platbě obou pondělků najednou je to 1400 Kč, platba za diváka je 300 Kč. Lekce je potřeba zaplatit předem na účet 155 217 618 / 0600, do zprávy pro příjemce prosím zopakujte svoje jméno. Neplaťte prosím dříve, než budete mít potvrzeno, že je v kurzu ještě místo
Kurz se koná v hale Bouda, v hlídaném areálu malý kousek za Prahou, ve Vraném nad Vltavou, s krytým prostorem o rozloze téměř 400 m2. V hale je postaven stan, který je pro vaše větší pohodlí temperován.
Přihlášku posílejte na zlaty.kavalir@seznam.cz, hlásit se můžete i SMS 603 999 379 (Míša),.
Pro lepší přehled uveďte, s jakým problémem se na výstavách potýkáte a samozřejmě nezapomeňte uvést vaše jméno, jméno a věk psa, a kontakt na vás – telefon a email. Rozhodně doporučujeme nastudovat teorii - knížku Vystavování je hra Vám mohu poslat poštou.
Budeme se těšit!!!!
Míša a Franta